logo

Wil jij ook weten waar je meer informatie kan vinden over FitMundo en de mogelijkheden die zij bieden? Lees dan vooral verder! FitMundo is namelijk een sportschool die zich buiten bevindt. Zij organiseren bootcamps in de buitenlucht. Dat is erg lekker voor wanneer je een kantoorbaan hebt en je dus de hele dag binnen zit. Daarnaast maakt dit de lessen ook wat goedkoper omdat er geen kosten zijn voor een pand waar de sportschool zich in bevindt. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om jouw bootcamp een beetje eigen te maken. Zo kun je kiezen voor een personal training of voor een groepstraining met jouw collega’s. Ga naar website voor meer informatie en ontdek het zelf! 

Hoe kan ik mij aanmelden voor een groepsles? 

Wanneer jij samen met jouw collega’s wilt komen sporten bij FitMundo, dan kunnen wij samen gaan kijken hoe wij een bootcamp kunnen maken zodat iedereen van jouw kantoor mee kan doen. Zo kunnen er verschillende soorten onderdelen behandeld worden. Ga naar website van FitMundo om meer informatie over deze groepslessen te krijgen. Mocht je nog meer vragen hebben en beantwoord de site jouw vragen niet? Dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen, of door een belletje te doen. De contact gegevens kun je online vinden. 

Kan ik ook alleen komen sporten? 

Wanneer jij niemand kan vinden die samen met jou bootcamp-lessen wilt volgen, dan kun je ook prima alleen mee doen aan de lessen! Het zijn namelijk groepslessen en daardoor zul je nooit alleen zijn. Groepslessen zijn ook een mooie manier om contacten te leggen met nieuwe mensen. Wie weet wordt je zo wel goede vrienden of vriendinnen met iemand uit de groep en wordt hij of zij jouw sportbuddy. Ga naar website voor meer informatie over de groepslessen en hoe je je kunt aanmelden. 

Waar kan ik meer informatie vinden over het bedrijf? 

Ben je op zoek naar andere informatie dan informatie over de mogelijkheden om te sporten? Ook dan verwijzen wij je graag door naar de website. Ga naar website van FitMundo en daar zul je meer informatie vinden. Heb jij andere vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het bedrijf. De medewerkers zijn er voor jou en beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt contact opnemen met het bedrijf door te bellen naar het telefoonnummer dat op de website gaat. Ben jij niet in de gelegenheid om telefonisch contact op te nemen? Dan kun je ook een e-mail sturen. Het e-mailadres waar je naar toe kunt mailen kun je ook op de website van het bedrijf vinden. Het is aan te raden om eerst op de site te kijken en daarna pas op een andere manier contact te zoeken. Wij hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben! 

Door Redactie

Gerelateerd bericht