Sinds een aantal weken woon ik samen met mijn vriend in onze nieuwe woning in Doetinchem. De woning die we hadden gekocht was echter wel toe aan een renovatie. We wilde het huis graag een mooie moderne uitstraling geven. We gingen daarom ook op het internet op zoek aan ledverlichting om in de woonkamer, badkamer en in de keuken te plaatsen. tijdens het zoeken zag ik dat ik was getagd in een Facebook bericht. De post ging over een bedrijf dat led verlichting aanbiedt voor een voordelige prijs onder de post stond ga naar de website voor meer informatie.

E27-led-lamp-filament-4w-warm-wit

De website van Ledware

Toen we doorverwezen werden naar de website van Ledware werden we doorverwezen naar een erg goede en overzichtelijk website. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft.

Aankoop van mooie en voordelige led verlichting bij Ledware

Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website van Ledware te vinden is besloten we om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. Het bedrijf biedt erg veel led verlichting aan tegen een zeer voordelige prijs. Nu dat de led verlichting is geplaatst ziet de badkamer, de woonkamer en de keuken er erg mooi en modern uit.

Door Redactie