Zoekt u toevallig een douchebak? Bij Sanispecials is een groot assortiment aan douchebakken te krijgen en te bestellen.

Douchebak bij Sanispecials

Bij sanispecials hebben ze een groot assortiment aan douchebakken. Ruim 800 verschillende douchebakken, dus voor iedereen keus. Er zit veel verschil in merk, vorm, prijs en kwaliteit. Er zijn veel vormen zoals, ronde, kwartronde en rechthoekige douchebakken, van de merken Novellini, villeroy & boch en Bette.

toilet

Mijn ervaring

Laatst was ik opzoek naar een nieuwe douchebak, voor in mijn net nieuw gekochte huis.

Op internet ging ik opzoek naar verschillende douchebakken van de soorten merken en kwaliteiten. Mijn budget was niet heel hoog maar wilde wel graag kwaliteit. Kwam toen uit bij Sanispecials het bedrijf die een van de grootste assortimenten heeft aan douchebakken. Met de rechterbalk kan je allemaal filters maken om jouw product te vinden. Dat had ik gedaan en ben toen uitgekomen bij een super mooie rechthoekige douchebak met een mooie prijs van Villeroy & Boch. Omdat de bestelling boven de €50 was. Kon het gratis verzenden worden naar mijn huis. Ook had ik het voor 17:30 besteld dus was het de volgende dag al in huis.

Door Redactie