Volgende week heeft mijn dochter een kinderfeestje van een vriendin van haar. Het is de bedoeling dat iedereen verkleed komt. Natuurlijk zeurt zij erover dat zij geen leuke verkleedkleding heeft. Zij heeft een hele kist vol met prinsessenjurken en andere verkleedkleding. Maar ze zegt dat iedereen dat al aan doet en wilde iets origineels. Natuurlijk is ze bij haar vader gelijk gaan zeuren en mocht zij van hem een outfit uitzoeken. Zij zijn samen naar een winkel gegaan in de stad. Daar konden zij niks leuk vinden. Ik vertelde dit verhaal aan een vriendin van mij. Zij vertelde mij over feestwinkel fiesta. Zelf had ze daar een keer iets besteld voor een themafeest. Ze vertelde mij over de super goede service en kwaliteit van het kostuum.  

Feestwinkel Fiesta

Snelle en goede service

Mijn man is nadat ik dit vertelde gelijk naar die winkel gegaan. Het was een super grote winkel met een breed assortiment. Daar heeft mijn dochter een outfit gevonden. Alleen helaas was deze niet meer in haar maat. Hij moest besteld worden en zou binnen twee dagen bij ons thuis geleverd worden. Toen die binnen kwam was ze super blij en hij paste haar helemaal.

Door Redactie