Kom naar Physicum! De beste sportschool in Amsterdam Zuid. Wij beschikken over veel verschillende trainingen en vast wel een training die bij u past.

Diensten

Wij beschikken in onze sportschool over personal trainers en over fysiotherapie. De meeste mensen komen hier sporten met een personal trainer. Maar het is ook mogelijk om fysiotherapie te volgen. Als u klachten of problemen met uw lichaam hebt na het sporten kunt u altijd langs gaan bij de fysio in onze sportschool. Hier werken therapeuten met veel verstand over het menselijk lichaam. Ze geven u advies over wat voor oefeningen je wel kan doen en welke je beter kan vermijden. Om zo snel mogelijk uw klachten te voorkomen om toch te blijven sporten.

Contact
Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen. Wij zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 07:30 tot 21:30 geopend . Op vrijdag zijn wij open 07:30 tot 19:00. Op zaterdag en zondag zijn wij open van 10:00 tot 16:00. U kunt tussen deze tijden langskomen om te sporten. Dit zijn ook de tijden dat wij telefonisch bereikbaar zijn. Dus bel tussen deze tijden anders kunnen wij helaas niet opnemen. Als u toch snel iets wilt vragen kan dat altijd via de mail. Ons mailadres is [email protected]. Onze sportschool bevindt zich in Amsterdam. Het adres is Emmaplein 2 1075 AW Amsterdam. Kom gerust langs voor een proeftraining of voor andere afspraken. Wij horen graag van u.

Door Redactie

Gerelateerd bericht